Servei de menjador

Escola Mireia disposa de servei d’esmorçar pels nens del servei d’acollida i reparteix esmorçars a l’hora del pati. Els pares han de demanar prèviament aquest servei a direcció o bé parlar amb la mestra per demanar-ho. A part d’aquest servei d’esmorçar disposem també de servei de menjador pels nostres alumnes.

El servei de menjador també està pensat per a què els alumnes no s’hagin de desplaçar i puguin aprofitar aquest espai de temps per cultivar la relació interpersonal i participar en l’àmplia gamma d’activitats voluntàries que hi ha programades tant abans com després de dinar (activitats de teatre, musicals, artístiques, esportives, …). El menjador escolar rep cada dia prop de 500 alumnes, pràcticament la totalitat dels professors, gran part del personal no docent i la direcció de l’Escola.

La dieta, basada en la dieta mediterrània, busca l’equilibri entre el contingut en hidrats de carboni, proteïnes, grasses i vitamines. A més del menú diari, que es fa en dues variants (una pels alumnes a partir de 1r de Primària i l’altra adequada per als alumnes d’Educació Infantil), cada dia es cuina també una alternativa per als alumnes que segueixen un règim, així com altres dietes especials. A més, ja que som una escola verda tenim productes ecològics en la nostra dieta. Els menús són d’elaboració pròpia, cosa que permet que la totalitat del menjar sigui fresc i conservi encara tota la capacitat alimentària. Al mateix temps es minimitza el consum d’estabilitzants i conservants.
A nivell educatiu es potencia que l’alumne participi, en la mesura del possible, segons les edats, en parar i recollir la taula, fent així que s’integri en l’organització del menjador i educant la responsabilitat en aquest sentit. També se l’orienta en com cal menjar, en les maneres, i, en els cursos inferiors, es treballa l’ús correcte dels estris de menjar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s