Presentació

 L’escola Mireia és una escola privada laica d’educació infantil i primària fundada l’any 2005. Es troba situada a Blanes (Girona), una població on hi viuen 40.010 habitants segons les últimes dades del any 2010.

La nostre escola està ubicada a prop del centre en un ampli espai on s’hi respira molta tranquil·litat i natura sense allunyar-nos massa d’aquest nucli urbà. Som una Escola Verda on es realitzen activitats relacionades amb la conservació del medi i, a més es consciencia els nens des de ben petits de la importància del reciclatge i la no contaminació del medi.

També estem relacionats amb les noves tecnologies i disposem d’una xarxa informàtica molt ben equipada amb Pantalles Digitals a totes les aules amb el que garantir un aprenentatge interactiu dels nostres alumnes.

La importància de la lectura fa que, des de la nostra biblioteca, s’impulsin activitats d’animació a la lectura des dels més petits fins als més grans, amb préstecs de llibres els caps de setmana entre altres activitats dins les aules com tallers de lectura on es llegeixen diversos contes populars. També li donem una gran importància a l’anglès per això, dins l’escola realitzem diverses activitats relacionades amb la llengua anglesa. Totes les aules de tots els cursos tenen 10 hores d’anglès a la setmana ja que, l’aprenentatge d’idiomes és molt important des de ben petits, a més de extraescolars dirigides a l’anglès. Cal dir que moltes activitats són fetes de forma lúdica perquè és bona forma d’aprenentatge pels infants, on els hi és més fàcil adquirir coneixements. Les activitats i l’adquisició d’hàbits que realitzem a l’escola també estan relacionades amb la música ja que, és una forma interactiva i divertida que els nens ho pugin aprendre.

L’escola també disposa de espais com gimnàs i piscina acondicionada i climatitzada per als infants, on els nens hi van un cop a la setmana, vestuaris, sala audiovisuals i reunions, menjador i cuina, aula de psicomotricitat i coixins, aula d’informàtica, teatre, biblioteca, d’entre altres espais.

Una escola gran, confortable i acollidora on s’atenen les necessitats de cada nen/a dins d’un clima proper i humà amb un professorat ben qualificat.

A continuació us algunes imatges de les nostres instal·lacions:

Teatre

Sala d’audiovisuals i reunions

Gimnàs

Aula de psicomotricitat i coixins

Piscina

Menjador

Aula d’informàtica

Aula d’infantil

Aula primària

Biblioteca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s