Jornada de l’alimentació

A l’escola celebrem la jornada de l’alimentació i per això al llarg de tota la setmana estarem realitzant diverses activitats i tallers com les que us mostrem a continuació:

  • Concurs tastafruita:

Aquest curs, els nens i nenes de Cicle Mitjà (3r i 4t) participen en un concurs escolar anomenat “Tastafruita” organitzat per Afrucat “Associació Empresarial de Fruita de Catalunya“. L’objectiu principal és que els nens i nenes incorporin la fruita com un aliment habitual en la seva vida i millorin així la seva alimentació.

Després de fer volar la nostra imaginació i creativitat, cada curs hem presentat una recepta molt original i divertida. Si algun dels nostres plats resulta un dels 16 escollits a nivell de Catalunya, tota la classe podrà participar en un programa de televisió, on els nenes i nenes cuinaran el seu plat en directe. Ens ho hem passat molt bé i hem descobert que menjar fruita es pot convertir en un moment molt divertit.

  • Taller de conserves:

Des del Programa Con-eix se’ns va oferir la possibilitat de realitzar un TALLER DE CONSERVES amb fruits i productes de l’hort amb l’objectiu de sensibilitzar els alumnes sobre el consum de productes de proximitat.

Així doncs, els dies 7 i 8 de Novembre al menjador de  l’escola es va realitzar aquest taller que va comptar amb l’ajut d’algunes famílies. Es van elaborar conserves de meló, tomàquet i préssec on els alumnes es van transformar en autèntics cuiners i cuiners i des d’on van poder aprendre tots aquells aspectes beneficiosos que ens proporcionen les fruites i les verdures i la importància de conservar-les correctament per tal de poder-ne gaudir durant qualsevol època de l’any. El resultat: una gran participació, una bona col·laboració i unes conserves per llepar-se’n els dits! 

  • Esmorzem bé!

El 7 de Novembre els alumnes de P4, P5 i 1r van participar en un Taller anomenat: ESMORZEM BÉ dins del Projecte “Alimentació Saludable” organitzat per la Diputació i l’Ajuntament. L’objectiu d’aquesta activitat era treballar els aliments necessaris per fer un bon esmorzar abans de sortir de casa. Per això també estarem aquesta setmana treballant la piràmide dels aliments que ja vam enviar a casa perquè podeu penjar a la nevera visible als nens i serveixi com a guía durant aquesta setmana:


Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Concursos, Menjador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s