Setmana dels avis

Benvolguts pares i mares, us volem informar que la setmana que ve, a l’escola, celebrem la setmana en homenatge als avis ja que, creiem que de vegades arriben a ser molt importants i es mereixen un gran reconeixement per les grans tasques que fan, i que han fet al llarg de la seva vida. Moltes vegades són ells qui duen els nens a l’escola, els recullen per dinar o a la tarda ja que, molts pares no poden per motius laborals. És per això que volem rendir aquest homenatge i volem que tots ens adonem que gràcies a l’ajuda de no només els avis sinó també la família en general, ja siguin germans, cosins, tiets, etc. podem tenir més facilitats. Durant la setmana els nens d’educació infantil realitzaran algunes activitats relacionades amb aquesta setmana important, com l’arbre genealogic amb diverses fotografies, manualitats, entre d’altres sorpreses.

Per això, ens agradaria comunicar-vos que el divendres per la tarda farem una jornada de portes obertes on no només avis sinó que, també altres familiars estan convidats a venir. A més, l’associació de l’AMPA proposa la venta de talls de pastissos i beguda a 1’50 € per berenar. Els beneficis aniran destinats a associacions d’ajuda pels més desfavorits del nostre país, ja que moltes famílies ho necessiten amb la situació de crisi actual. Tots els pares que hi vulguin col·laborar només cal que es posin en contacte amb Sergi Banchs trucant a l’escola o preguntant a direcció.

És una molt bona ocasió per reunir-se amb els nens, visitar l’escola, gaudir amb les diferents activitats planejades i d’un berenar exquisit. Us esperem amb moltes ganes!!!!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Festes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s